Spring naar content

Salarisadministratie

  • Neemt u uw eerste medewerker in dienst en wilt u compleet ontzorgd worden in wat daarbij komt kijken op het gebied van personeels- en salarisadministratie?
  • Zoekt u een partner in het verwerken van de salarisadministratie en het correct toepassen en uitleggen van de door u gebruikte cao?
  • Wilt u een professionaliseringsslag maken op het gebied van HRM Payroll software om zaken efficiënter, eenvoudiger, transparant en goed geborgd te laten verlopen?

 

Of u nu compleet ontzorgd wilt worden, de gegevens via een Online portaal in kunt zien en via datzelfde portaal wijzigingen kunt doorgeven, of de touwtjes het liefst zelf in handen hebt en puur iemand zoekt voor de laatste controle; wij bieden ondersteuning op maat voor uw organisatie.

Solide, slagvaardig
en sociaal

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt sturen op actuele, betrouwbare cijfers. U krijgt ruimte om te ondernemen.