Spring naar content

Loonscan

Het voeren van een juiste en volledige salarisadministratie is een ingewikkelde aangelegenheid. Het stelsel van wet- en regelgeving verandert continu en als dit niet uw dagelijks werk is, is het haast onmogelijk om alle wijzigingen bij te houden.

U als werkgever bent zich er misschien niet altijd bewust van welke consequenties het niet op orde hebben van uw salarisadministratie kan hebben. Mogelijk betaalt u te veel aan premies en loonheffingen, of worden zaken niet goed of tijdig doorgegeven en wordt u geconfronteerd met naheffingsaanslagen en boetes van de Belastingdienst. Ook bestaat de mogelijkheid dat u geld kunt besparen door gebruik te maken van subsidies en andere fiscale tegemoetkomingen.

De loonadviseurs van Witlox VCS zijn ervaren mensen op het gebied van salarisadministratie voor diverse branches. Middels een loonscan controleren we de salarisadministratie en krijgt u inzicht in de mogelijke risico’s en besparingstips.

Loonscan aanvragen

Solide, slagvaardig
en sociaal

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt sturen op actuele, betrouwbare cijfers. U krijgt ruimte om te ondernemen.