Spring naar content

Internationaal

Steeds meer ondernemers doen zaken in het buitenland of willen de mogelijkheden daartoe onderzoeken. Ook hierbij willen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Daarom zijn we aangesloten bij TIAG, een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountants en belastingadviseurs.

TIAG is in 70 landen actief, telt 120 aangesloten kantoren en is snel groeiende. De expertise binnen dit netwerk stelt Witlox VCS in staat om onze relaties wegwijs te maken in de complexe wet- en regelgeving en te ondersteunen bij het fiscaal en juridisch inrichten van hun organisatie. TIAG is verbonden met haar zusternetwerk TAGLaw, één van de grootste juridische samenwerkingsverbanden wereldwijd, met 155 kantoren in 90 landen.

België-Nederland Desk
In de België-Nederland Desk werken Nederlandse en Belgische specialisten samen binnen het TIAG-verband. Specialisten, omdat zij ervaren zijn in advisering op internationaal gebied in het algemeen, en op Nederlands-Belgisch gebied in het bijzonder.

Grensoverschrijdend ondernemen biedt heel veel kansen en mogelijkheden. Niet alleen om te ondernemen, maar ook om te wonen en te werken. België biedt vanuit Nederlands perspectief nog zeker (fiscale) mogelijkheden. Een goed opgezette juridische structuur kan dan op termijn fiscale voordelen opleveren. Ook op het gebied van estate planning zijn er nog volop optimalisatiemogelijkheden. TIAG staat voor kennis op het gebied van accountancy, audit, fiscaliteit en consultancy. Een goede afstemming met de Belgische collega’s is dan van uitermate groot belang. Op dat gebied kan het TIAG-netwerk, dat bestaat uit zeer ervaren en goed opgeleide professionals, een perfecte rol vervullen.

Duitsland Desk
Binnen ons TIAG netwerk bevinden zich over heel Duitsland goede en gespecialiseerde kantoren. De adviseurs zijn niet alleen op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en hebben alle antwoorden voor u klaarliggen, zelfs op vragen waarvan u niet eens wist dat ze gesteld moesten worden. Daarmee bent u verzekerd van uitstekende advisering en loyale begeleiding bij het opzetten van een optimale, internationale fiscaal-juridische structuur van uw onderneming, accountancy en auditvraagstukken, de advisering in grensoverschrijdende arbeids- en detacheringsvraagstukken en advisering op fiscaal-financieel en juridisch terrein.

Waar kunnen we mee helpen?

Wynke Möller RA

mr. Frits van Ginneken

Solide, slagvaardig
en sociaal

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt sturen op actuele, betrouwbare cijfers. U krijgt ruimte om te ondernemen.