Spring naar content

ICT

AFAS partnership en expertise

Het zo optimaal mogelijk meehelpen om de doelstellingen van onze klanten te realiseren, is een belangrijk uitgangspunt bij Witlox VCS. Goede software en het samenwerken met een betrouwbare en innovatieve partner zijn daarbij essentieel, zeker in een snel digitaliserende wereld. We hebben bewust gekozen voor AFAS, omdat we op software-gebied een gedeelde visie hebben: één standaardoplossing waarin alle processen volledig geïntegreerd zijn.

Van financiële administratie, salarisadministratie en projectadministratie tot CRM, HRM en logistiek, met AFAS digitaliseren, automatiseren en optimaliseren we praktisch alle processen. Daarbij ligt alles vast in één gezamenlijke database en draait de software volledig in de cloud – je bent dus geen tijd meer kwijt aan onnodig systeembeheer en altijd verzekerd van dagelijkse back-ups. Investeringen in dure experts en servers behoren dan ook tot het verleden.

AFAS software is uitermate geschikt om jouw organisatie efficiënter in te richten. Zo laat je administratief werk verdampen en gaat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de interne processen omhoog. Met als bonus: meer ruimte om te focussen op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

Bij Witlox VCS weten wij als geen ander hoe je het meeste rendement kunt halen uit deze software. We kennen immers alle ins en outs en zijn altijd op de hoogte van de laatste updates en innovaties. En omdat we goed luisteren naar onze klanten kunnen we al deze mogelijkheden ook optimaal integreren in elk systeem, hoe complex de opdracht ook mag zijn.

AFAS InSite
Dit is een ideaal communicatie-platform voor interne nieuwsberichten en enquêtes.
Ook kunnen producten als visitekaartjes, vlaggen en relatiegeschenken besteld worden via automatische workflows. InSite is verder ideaal voor klantenbestanden, projectstatussen en kennisportals.

AFAS OutSite
Dit is een uitkomst voor organisaties die hun bedrijfsprocessen willen synchroniseren met hun portal of website. Met OutSite is extern communiceren zeer eenvoudig en veilig, denk hierbij aan openbare communicatie via websites/webshops, afgeschermde communicatie via klantportals, geautomatiseerde sollicitatie-services en cursusmanagement.

Wij maken deel uit van het AFAS Partnernetwerk.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Een volledig geïntegreerde oplossing voor al uw belangrijke bedrijfsprocessen
  • Alle belangrijke werkprocessen geregeld via workflows
  • Volledig financieel inzicht via online dashboards
  • CRM, HRM en taken altijd bij de hand voor u en uw personeel via de pocket app
  • Intelligente scan & herken koppeling en volledig digitale administratie
  • Een intranet (InSite) en/of een klantportaal (OutSite)
  • Cursus en evenementenbeheer
  • Onderhoud & beheer en Koppelingen & integraties
  • Ondersteuning bij de boekhouding, salarisadministratie of fiscale aangiften

Solide, slagvaardig
en sociaal

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt sturen op actuele, betrouwbare cijfers. U krijgt ruimte om te ondernemen.