Spring naar content

Werken bij Witlox VCS

Samen groeien als professionals

Als jij mensen wilt helpen groeien en finance is jouw terrein, dan voel jij je zeker thuis bij Witlox VCS. Wij hebben verstand van zaken en houden van doelmatigheid: korte lijnen, snel schakelen. Toegankelijkheid zien wij als een groot compliment. En we zijn ambitieus, dus moedigen we persoonlijke en professionele ontwikkeling altijd aan. Zo helpen we ook jóu groeien.

“De kans om mezelf te ontwikkelen”

“Ik was het eerste jaar van HBO Accountancy aan het afronden, toen ik bij Witlox VCS de kans kreeg een functie als junior assistent accountant te combineren met mijn studie. In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor jaarrekeningen, aangiften vennootschaps- en inkomstenbelasting en tussentijdse cijfers. Door trainingen en cursussen krijg ik steeds de mogelijkheid te groeien.”

- Natasja Korse, Account Manager

“Het mooiste werk dat er is”

“Naast mijn accountancy opleiding (AA) heb ik een fiscale opleiding gedaan en ben ik ingeschreven bij het RB (Register Belastingadviseurs). Ik vind het elke dag een uitdaging om klanten te adviseren op zowel financieel, fiscaal als (bedrijfs)economisch vlak. Dat is en blijft het mooiste werk dat er is. Mijn keuze is op Witlox VCS gevallen omdat we een middelgroot en regionaal kantoor zijn. In zowel Breda als Etten-Leur staat een professioneel kantoor waar we alle diensten aanbieden.”

- André Groenenveld, Account manager