Spring naar content

Netwerken

Nationaal

Witlox VCS is lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulten) en draagt dus ook het SRA-keurmerk. Dit betekent dat ons kantoor voldoet aan de kwaliteitseisen van SRA voor het leveren van kwaliteit op accountancy-, fiscaal- en juridisch gebied. Het keurmerk is door meerdere instanties, waaronder de Belastingdienst en de AFM (Autoriteit Financiële Markten), erkend.

Daarnaast maakt Witlox VCS ook deel uit van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), stichting Novak (Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren) en het RB (Register Belastingadviseurs).

Internationaal

Steeds meer ondernemers doen zaken in het buitenland of willen de mogelijkheden daartoe onderzoeken. Ook hierbij willen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Daarom zijn we aangesloten bij TIAG, een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountants en belastingadviseurs.

TIAG is in 70 landen actief, telt 120 aangesloten kantoren en is snel groeiende. De expertise binnen dit netwerk stelt Witlox VCS in staat om onze relaties wegwijs te maken in de complexe wet- en regelgeving en te ondersteunen bij het fiscaal en juridisch inrichten van hun organisatie. TIAG is verbonden met haar zusternetwerk TAGLaw, één van de grootste juridische samenwerkingsverbanden wereldwijd, met 155 kantoren in 90 landen.

Lees hier meer over de België-Nederland Desk of de Duitsland Desk.

Wij brengen u graag in contact met de juiste mensen binnen dit gerenommeerde internationale netwerk.

Om u een idee te geven van de reikwijdte van de bij het TIAG en TIAGLaw aangesloten kantoren, kunt u deze drie minuut durende (Engelstalige) video bekijken.