Spring naar content

Witlox VCS organiseert een klantevenement op 21 november over digitale technologie

09 november 2023

Op 21 november organiseert Witlox VCS de jaarlijkse klantbijeenkomst. Dit jaar is het thema Digitale technologie. Met Menno Lanting als keynote-speaker verwelkomen we dé autoriteit binnen het, op dit moment, zeer relevante thema. Samen met Menno duiken we in de wereld van digitalisering en leren wij welke impact de technologische revolutie van nu heeft op bedrijven.

 

Menno zal vragen beantwoorden als: “Welke vormen van digitalisering zijn er?”, “Welke concrete stappen kun jij als ondernemer morgen zetten?”, “Hoe ziet de nabije toekomst eruit?’ en “Hoe kunnen we ons daarop voorbereiden?”.

 

Dit jaar vindt het evenement plaats op een prachtige locatie: de campus van Breda University of Applied Sciences. Een deel van deze campus is gehuisvest in een voormalig klooster dat is omgebouwd tot een inspirerende locatie voor bijeenkomsten en congressen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezellige borrel en een heerlijk buffet.

 

Ben jij een relatie van Witlox VCS? Dan heb je een uitnodiging ontvangen met een persoonlijke aanmeldcode. Gebruik die code op deze pagina om je ticket (en eventueel één extra voor een introducé) te reserveren.
Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse, neem dan contact op via miranda.ruygh@witloxvcs.nl

Menno Lanting

In een sprankelende presentatie beantwoordt spreker, schrijver en inspirator Menno Lanting de belangrijkste vragen over digitale technologie voor organisaties. Menno deelt waardevolle inzichten, inspirerende casussen en praktische tips die relaties direct kunnen inzetten in hun organisatie.

Menno Lanting geldt als dé autoriteit op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is een veelgevraagd spreker en adviseur, onder andere bij KPN, Centraal Beheer en Philips. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases. Meer dan 250.000 mensen hebben zijn bestsellers gelezen.

‘Digital humans’

Menno vertelt op zijn website over de urgentie van het thema dat centraal staat tijdens dit evenement: “Door de eeuwen heen hebben nieuwe technologieën revoluties veroorzaakt. Op dit moment staan we aan de vooravond van de vierde disruptieve omwenteling: het tijdperk waarin technologie en mensen versmelten, de opkomst van de ‘digital human’. Welke impact heeft dat op de maatschappij, businessmodellen, organisaties en onze manier van werken? Ik bezocht wereldwijd zowel de meest aansprekende startups als ook de bedrijven die al experimenteren met deze nieuwe, disruptieve toepassing.”

Over CAMPUS

Bij Witlox VCS CAMPUS draait alles om leren en groeien in ondernemerschap. We inspireren en ondersteunen met waardevolle inzichten, nuttige tips en boeiende evenementen. Samen streven we naar groei en ontwikkeling.

 

 

 

Miranda Ruygh- van Baal