Spring naar content

Fiscale cijfers 2013

30 januari 2013

Iedereen wordt geacht de (belasting)wet te kennen. Maar dat valt nog niet mee. Het tempo waarin de wet tegenwoordig verandert, stelt hoge eisen aan het incasseringsvermogen van de gemiddelde belastingplichtige. U moet tegenwoordig bijna afgestudeerd accountant zijn om een juiste belastingaangifte te kunnen doen. En gelukkig bent u dat niet, want anders hadden wij niets te doen. Wij hebben de regelingen van binnen en van buiten bestudeerd en kennen ze inmiddels van haver tot gort. Hoewel ze het in Den Haag zo ingewikkeld mogelijk hebben gemaakt, zijn wij klaar voor 2013. Nu u nog.

Fiscale cijfers 2013 is een belastingkompas dat u door het oerwoud van fiscale en financiële cijfers leidt. In deze uitgave zijn de belangrijkste wijzigingen opgenomen, inclusief vergelijkende cijfers van 2011 en 2012. U kunt een digitale versie van dit handige naslagwerkje hier downloaden voor gebruik op uw pc, laptop of tablet.

Fiscale beloning 2013 is een praktische pocket voor het fiscaal vriendelijk belonen van personeel. Compact, maar toch compleet. In de pocket is het Belastingplan 2013 verwerkt en wordt gebruik gemaakt van praktische tips. Zo bent u gelijk op de hoogte van de fiscale behandeling van beloningen en (on)kostenvergoedingen. Klik hier om fiscale beloning 2013 te downloaden.

Ontvangt u liever één of meerdere gedrukte exemplaren van fiscale cijfers 2013, maak dan gebruik van het bestelformulier. Fiscale beloning 2013 is alleen als digitaal exemplaar beschikbaar.

U kunt ons vanzelfsprekend ook altijd even bellen met alle voorkomende vragen op fiscaal gebied.

Bo de Jong

drs. Bo de Jong

E-mail:bo.dejong@witloxvcs.nl
 Mobiel: 06 – 48 17 47 49
 Telefoon: 076 – 522 53 30