Spring naar content

HR Ondersteuning

  • Heeft u zelf geen HR professional in huis en behoefte aan een sparringpartner bij lastige personele kwesties?
  • Is uw organisatie gegroeid en heeft u behoefte aan structuur en bouwstenen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, functies en organisatiestructuur?
  • Zijn er bepaalde HR processen in uw organisatie – werving & selectie, functionerings- en beoordelingsgesprekken, etc – waarbij u de begeleiding zoekt van een HR professional?
  • Loopt u rond met nieuwe plannen binnen de organisatie en zoekt u een HR business partner die meedenkt over het in beweging krijgen van uw medewerkers?

Witlox VCS staat u bij met praktisch advies en begeleiding op HR gebied. Aan de hand van uw vragen komen we met handige tools die structuur en handvat bieden om zaken in te voeren in uw organisatie.

Afhankelijk van de inhoud van het vraagstuk ontvangt u vooraf een voorstel voor een plan van aanpak, doorlooptijd, resultaat en de daarbij behorende investering, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Solide, slagvaardig
en sociaal

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt sturen op actuele, betrouwbare cijfers. U krijgt ruimte om te ondernemen.