Spring naar content

AFAS Partner

Binnen Witlox maken we gebruik van de software van AFAS, een geïntegreerd ERP systeem voor diverse administratieve bedrijfsprocessen. Zoveel mogelijk werken binnen één systeem maakt ons werk efficiënter en zorgt er voor dat we altijd alles up to date en snel toegankelijk hebben.

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening op het gebied van salarisadministratie verwerken we die in de Payroll module van AFAS. U kunt daarbij tevens gebruik maken van ons portaal waarbij u zelf toegang heeft tot alle relevante informatie van uw salarisadministratie en eenvoudig mutaties aan ons door kunt geven.

Sinds enkele jaren zijn wij aangesloten bij het partnernetwerk van AFAS. AFAS maakt geen gebruik van resellers of dealers, maar heeft een partnernetwerk in het leven geroepen om het optimale uit de automatiseringsmogelijkheden van het pakket te halen.

Overweegt u AFAS aan te schaffen en zoekt u voor de inrichting van de software een partner die niet alleen kennis heeft van de software, en tevens de taal spreekt van degene die verantwoordelijk is voor de financiële en/of salarisadministratie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een aantal van onze collega’s is opgeleid als AFAS Expert en heeft ruime ervaring met het optimaliseren van administratieve processen.

Solide, slagvaardig
en sociaal

Als financieel adviseurs en accountants ondersteunen wij bedrijven in hun ontwikkeling. Ons team heeft alles in huis op de terreinen bedrijfseconomie, belasting en organisatiekunde. Wij organiseren bedrijfsprocessen tot in de puntjes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt sturen op actuele, betrouwbare cijfers. U krijgt ruimte om te ondernemen.