Spring naar content

Jouw Singelloop bij Witlox VCS

23 juli 2020

Eén van de kernwaarden binnen Witlox VCS is “doen is meer dan zeggen”. Oftewel: We komen onze afspraken na en liever nog iets meer dan dat. Weer anders geformuleerd: We lopen net wat harder voor onze klanten. En daarmee is het bruggetje naar de Bredase Singelloop snel gemaakt.

Als accountants en adviseurs uit de regio Breda laten we dit grootse evenement niet zomaar aan ons voorbij gaan. Letterlijk in dit geval, want in de normale wereld komen de lopers van de Singelloop voorbij ons kantoor in Breda. Dat de editie 2020 niet plaatsvindt in een normale wereld, hoeft geen nadere uitleg. Maar net zoals onze klanten denken wij in kansen, ook bij de alternatieve editie van de Singelloop 2020.

Net zoals vorig jaar bieden wij onze collega’s de mogelijkheid om mee te doen aan de Singelloop. Naast de inschrijving, een hardloopshirt en een bidon voor de deelnemers verzorgen we een workshop over voeding en organiseren we enkele gezamenlijke looptrainingen. Dit jaar gebruiken we de alternatieve editie ook om de deelnemers vanuit één locatie te starten en ongeveer gelijk aan te laten komen na hun Singelloop, ongeacht hun afstand. Dit is weer een voordeel ten opzichte van de reguliere Singelloop en komt het sociale aspect van dit evenement ten goede.

Naast dat harder lopen en het sociale aspect zou je nóg een vergelijking tussen de Singelloop en Witlox VCS kunnen maken. Namelijk op het gebied van je carrière. Je carrière mag je namelijk ook gerust zien als een persoonlijke marathon. Helemaal aan het begin lijkt alles nog heel ver. Hoe kom je aan de finish of hoe kom je op de positie die je ambieert? En het is soms ook lang en ver, maar als je je race goed opbouwt dan kom je er wel. De een wat sneller dan de ander, de een wat verder dan de ander.

Iedereen bouwt zijn race anders op: De een studeert nog en zorgt daarmee dat je in de eerste kilometers van de marathon in een goed ritme komt. Een ander is volledig afgestudeerd, gaat gelijk hard van start en ziet wel waar hij of zij uitkomt.

Iedereen krijgt tijdens zijn of haar race te maken met lastige momenten: Bij de 10 kilometer een onwillige spier, een mentale tegenvaller als je collega-loper sneller gaat of uitvalt, dorst of honger een paar kilometer voor de finish. De vraag is hoe kom je door die lastige momenten?

Uiteindelijk gaat het erom dat je je ambitie waarmaakt, ongeacht hoe ver je die spreekwoordelijk finishlijn weg legt of wat je streeftijd is. Dat is ieder voor zich en kan gedurende de race ook nog worden bijgesteld. Niet iedereen hoeft de marathon te lopen, een halve is ook al knap. Met alleen maar Olympische kampioenen kun je geen organisatie bouwen. In die persoonlijke marathon willen wij je bij Witlox VCS helpen. Met een trainingsprogramma, workshops en begeleiding op alle niveaus.

Zien we jou bij deze of de volgende editie van de Singelloop in een shirt van Witlox VCS? Ga je met ons de uitdaging aan om jouw persoonlijke marathon te lopen, zowel langs ons kantoor als binnen ons kantoor? Kijk dan even op onze website: www.werkenbij.witloxvcs.nl