Spring naar content

Even voorstellen: Corporate Services

21 augustus 2020

Even voorstellen: Corporate Services

Sinds maart dit jaar zijn twee nieuwe medewerkers het Corporate Services team komen versterken en we willen deze mogelijkheid aangrijpen om het team aan u voor te stellen. Het team bestaat op dit moment uit Gerard Keetels, Bram Vorstenbosch en mijzelf, Sander Storm. In de aankomende jaren zijn we van plan om door te groeien en meer klanten te helpen met onze diensten.

Corporate Services levert verschillende diensten. Een van de meest gevraagde diensten is het begeleiden bij verkoop of aankoop van een onderneming, daarnaast verzorgen we bedrijfswaarderingen voor verschillende doeleinden, we begeleiden bij financieringen, adviseren op gebied van Business Control en op strategisch vlak. Een nieuwe service die we gaan aanbieden is rapportage in combinatie met BI, maar hierover later meer. Naast deze vaste diensten is Corporate Services verantwoordelijk voor de aanvragen van verschillende Corona steunmaatregelen zoals de NOW en TVL.

Gerard Keetels is niet nieuw binnen Witlox VCS en al ruim 20 jaar werkzaam voor het kantoor. In de afgelopen jaren heeft Gerard verschillende taken uitgevoerd voor kantoor Breda en Etten-Leur. Daarnaast is Gerard een van de drie directieleden. Eind 2019 heeft Gerard de overstap gemaakt naar het Corporate Services team, maar had vanuit zijn rol al eerder ervaring opgedaan met deze diensten.

Bram Vorstenbosch is na het behalen van zijn studie Finance and Investment aan de Tilburg University begonnen bij Witlox VCS als Corporate Services Adviseur. U kent Bram misschien vanuit zijn rol bij de verschillende steunmaatregelen omtrent COVID-19.

Over mijzelf, ik heb de afgelopen jaren carrière gemaakt in het bedrijfsleven als interim financial en heb in maart de overstap gemaakt naar Corporate Services. Mijn achtergrond ligt voornamelijk in de controlling met een sterke voorkeur voor verbeteringen op het gebied van rapportage en ICT. Om klanten nog beter te voorzien van advies rondom bedrijfswaarderingen en overnames ben ik begonnen met de Master in Business Valuation met als uiteindelijk doel de titel Register Valuator.

In de aankomende tijd gaat u meer van ons horen en zullen wij dieper ingaan op de verschillende diensten die Corporate Services levert.