Spring naar content

De toekomst van automotive

18 juli 2017

Binnen Witlox VCS wordt er voor specifieke branches gewerkt met teams die vanuit verschillende disciplines zijn samengesteld. Eén van deze branche-groepen betreft de Automotive georiënteerde klanten.
Dat de wereld van de bedrijven in deze sector verandert in een steeds sneller lijkend tempo was aanleiding een bijeenkomst te organiseren om hier met elkaar over van gedachten te wisselen.

Gastspreker was de heer John Heller, CEO van de Louwman Groep, een van de meest prominente automotive bedrijven in Nederland. Mercedes Benz is één van de merken die Louwman importeert. Reden dat Rüttchen Automotive in Breda een bijzonder hartelijk gastheer was voor de aanwezigen waarbij de showroom een prachtig podium bood.

Na een korte inleiding door ondergetekende nam John Heller de aanwezigen mee in de visies die binnen de Automotive wereld leven over de toekomst en de onderzoeken en strategische keuzes die hierbij gedaan en gemaakt worden. De elektrificatie, het delen van autogebruik en het autonoom rijden werden realistisch benaderd. Duidelijk is dat de inspanning van de Automotive branche de komende jaren groot zal zijn om de uitdagingen het hoofd te bieden. 
Binnen Witlox VCS gaan we deze uitdaging graag mee aan.