Spring naar content

Breda Start Up Event – samen uitdagingen aangaan

16 juli 2019

In een wereld vol snelle veranderingen doen veel kansen, maar ook uitdagingen zich voor. Tegen welke uitdaging loop jij aan als ondernemer?

Tijdens het afgelopen Breda Start Up event – gehost door de Witlox VCS Campus – zijn start-ups en MKB-ondernemers samen uitdagingen aangegaan. De eerste uitdaging die gezamenlijk is aangepakt, is de zogenaamde ‘’Egg Drop Challenge’’. Google maar eens; of bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie… Door verschillende inzichten en vooral experimenteren met verschillende ideeën, kom je samen tot een goed en efficiënt resultaat. Denk als een start-up!

 

Vervolgens hebben vier ondernemers in een aantal interactieve sessies hun eigen uitdaging gepitcht aan de anderen. Hoe concurreer ik als een start-up met grote bedrijven in de markt? Welk verdienmodel zorgt ervoor dat ik ook in de start-up fase rendement kan maken? Wat is mijn toevoegde waarde in de toekomst als mijn werk grotendeels wordt geautomatiseerd? Hoe verander ik mijn business model om te overleven bij veranderende omstandigheden? Mooie vragen waar waardevolle feedback op is ontvangen.

 We hopen dat de ondernemers van elkaar hebben geleerd en elkaar hebben geïnspireerd. Dat is precies waar de Witlox VCS Campus voor staat. Zien we jou bij het volgende event?